ARNOLD'S CHOICE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 182 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arnold's Choice. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 23:27 Dik een uur gewacht op mn eten. Eten was niet warm meer en smaak was echt niet goed.
13 mei 2024 om 8:10 Beste hamburgers ooit. En ze kwamen ook precies op de afgesproken tijd. "Arnold's choice" gaat zeker bij de favorieten !!!
11 mei 2024 om 11:52 Eindelijk mensen die de functie van aluminiumfolie begrijpen. Lekker en warm eten, snelle bezorging!
10 mei 2024 om 21:59 Lekker en erg smakelijk, had wel wat warmer mogen zijn. Maar dat is nu eenmaal het risico van laten bezorgen. Kwaliteit vond ik echter top !
5 mei 2024 om 10:27 Lekkere burger en friet.
27 apr 2024 om 22:40 De cheeseburger was heerlijk, maar de New York hotdog was niet mijn smaak. Bezorging was op tijd gezien de aangekondigde tijd, maar het duurde wel erg lang.
20 apr 2024 om 9:41 Super lekker vers eten, je kan proeven dat alles vers bereid word. Broodjes worden royaal belegd en de burgers zijn heerlijk mals. Frietjes zijn lekker gekruid en crispy. Churros ook heerlijk crispy en warm! Waar voor je geld
19 apr 2024 om 23:05 De oklahoma dubble onion smaakte mij zeer goed.
13 apr 2024 om 8:23 Heerlijk
1 apr 2024 om 1:04 Voor de 2de keer besteld en het was weer super. Alles goed warm. Nu de hamburgers geprobeerd, goed belegd en erg smaakvol. De churros als toetje. Vriendelijke bezorging. Echt een aanrader. Dit is onze nieuwe favoriet.
31 mrt 2024 om 19:58 Eten was heerlijk! De bacon en cheese dog heb je later nog een keer plezier van! Wat een pit zit daarin zeg!
30 mrt 2024 om 21:25 Eerste kennismaking met Arnold's. We gingen uit van een bezorgtijd van 70 minuten maar tot onze verrassing stond de uiterst vriendelijke bezorger na amper 45 minuten al voor de deur. Top! De gerechten waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar.